SOLUTIONS

SEGMENTS

Sverige

Allt för hantverkaren, elektrikern, stambytesbolaget, åkeriet och besiktningsmannen.

Med ett digitalt projektledningsverktyg blir byggföretag och industri effektivare, vilket gör att företaget kan växa och bli mer lönsamma. SmartCraft erbjuder fem projektledningsverktyg i Sverige som sträcker sig från grundläggande till mer avancerade behov, vilket ger företag nya möjligheter när de växer.

Construction_icon_big

SMARTCRAFT SWEDEN

Bygglet

Resursplanering, tidrapportering, offerter och fakturering för dig som hantverkare. Med Bygglets projektverktyg får du koll på rubbet, skönt va?

Bygglet

SMARTCRAFT SWEDEN

Coredination

Samordna uthyrning av transporter och förenkla hanteringen av uppdrag och administration med Coredination.

Coredination

SMARTCRAFT SWEDEN

EL-VIS

EL-VIS hjälper dig i elbranschen med allt från kabeldimensionering och kalkylering till dokumentation och egenkontrollprogram.

EL-VIS

SMARTCRAFT SWEDEN

Homerun

Ett digitalt verktyg för stambyten, lägenhetsrenoveringar och nyproduktion som samlar all kommunikation – och alla du vill nå – på ett ställe.

Homerun

SMARTCRAFT SWEDEN

Congrid

En trygg byggvardag börjar med Congrid! Ta KMA-arbetet till nästa nivå med ett digitalt verktyg byggt för branschens villkor.

Congrid

Nyhet:

SmartCraft ASA har förvärvat Locka Group AB och lägger till mjukvarulösningar inom 3D-visualisering, kundkommunikation och eftermarknad för bostadsbranschen.

Läs pressmeddelandet

Läs mer