SOLUTIONS

SEGMENTS

Är du snabbast i

branschen?

Välkommen till Stockholm 27 september för ett kostnadsfritt event med SmartCraft där du får möjlighet att tävla mot andra hantverkare, elektriker och åkare – vem är snabbast? Var med och vinn fina priser!

Anmäl dig nu

SmartCraft On Track

Säkra din startplats på banan

På On Track kör du med skåpbilar på en äkta racingbana på Arlanda Testtrack. Under eventet är det även tävlingar med gokart, prickskytte och radiostyrda lastbilar. Eventet äger rum den 27e september med ett begränsat antal platser – passa på att anmäla dig nu! SmartCraft – On Track är eventet där du får möjlighet att upptäcka våra produkter Bygglet, Coredination och EL-VIS. Var med och tävla mot varandra om titeln som snabbast i branschen!

Anmäl dig nu

SmartCraft On Track

Upplägget

  • Varje tillfälle är uppdelat i ett förmiddags- och ett eftermiddagspass.
  • Varje företag får därför också ha max två deltagare som kör.
  • Passen börjar med en introduktion av våra produkter följt av en utbildning med erfarna instruktörer kring hur man hanterar bilarna på banan
  • Därefter sker en uppdelning i grupper där företag kan komma att blandas med varandra
  • Efter att alla kört koras snabbaste tid med prisutdelning och gratulationer, och efter 27e september vet vi slutligen vilket företag Sveriges snabbaste hantverkare är!
  • OBS! Information från instruktörer och upplägg på tävling och köring kommer hållas på svenska.
On track

På plats i Stockholm

Förmiddagsgruppen: 08:45-12:00
Eftermiddagsgruppen: 12:45-16:00

Första gruppen kickar vi igång med lite mingel och frukost/fika. Sedan drar vi en kortare presentation om SmartCraft och våra produkter. Därefter går vi igenom körteknik och upplägg av dagen!

Självklart gästas vi av riktiga racing-proffs som ger dig sina bästa tips och trix på hur du ska ta dig an banan! Ni kommer delas in i grupper om 10 personer där varje grupp roterar mellan olika körstationer och har 30 minuter på varje station innan ni går vidare till nästa.

Det serveras fika och lättare lunch när andra gruppen deltar vid 12:45. Vi avslutar varje grupp med prisutdelning och goodiebags. Under eventet har vi med oss SmartCrafts produkter Bygglet, Coredination och EL-VIS. Ta tillfället i akt och ställ dina frågor om hur du kan förbättra lönsamheten i firman med hjälp av deras tjänster!

Anmäl dig kostnadsfritt
On track people

Factoringgruppen – stolt partner

Factoringgruppen står för energipåfyllningen med mat och dryck och håller i egen tävling med prickskytte där du kan vinna fina priser. Factoringgruppen har även ett fint prova-på-erbjudande på sin tjänst till alla på plats.

Vilka är Factoringgruppen?
Factoringgruppen är ett av Sveriges största factoringbolag med över femton års erfarenhet av kunder i bygg- och anläggningsbranschen. Factoringgruppen är en trygg och välfinansierad leverantör med snabba utbetalningar, som värnar relationen till dina kunder.

Vill du veta mer om Factoringgruppen?
factoringgruppen loggo